Edmond Bordeaux Székely

A kiválasztott tanításai

Ez a könyv a világhírű, arámi nyelven íródott Esszénus Béke Evangélium negyedik könyve: A Kiválasztott tanításai, amely a Vatikán Titkos Levéltárában talált ősi arámi kézirat egy másik része. Jézus és az esszénus közösség öregjeinek különlegesen szép szavai a remény és az inspiráció üzenetét hozzák el félrevezetett korunk eltévedt emberének. A könyv először 1981-ben lett publikálva, 44 évvel később, mint az első könyv angol nyelvű kiadása.

BIOGENIKUS ÉLET ESSZÉNUS ÚTJA

Kép: 
Szerző: 
Prof. Dr. Edmond Bordeaux Székely
Megjelent: 
2012
ISBN: 
978 963 89410 1 5
Ár: 
3850 Ft

Az ősi bölcsesség, és a modernkori gyakorlat Esszénus Enciklopédiája. Egy mindent magába foglaló útikalauz, a legtökéletesebb életmód mindenoldalú megvalósításához. A Nemzetközi Biogenikus Társaság legfontosabb tankönyve!

"... Soha nem felejtem el, és nem fogom soha elfelejteni Romain Rolland szavait. amikor a magas jegyenyefák alatt elváltunk, azon a felejthetetlen csodálatos napon Franciaországban: 'Tegyünk félre mindent, ami elválaszt minket, és koncentráljunk azokra a dolgokra, amik egyesítenek bennünket, egyesítsük az Élet erőit a Halál erőivel szemben'..."

"...Mi biogenikusok, az élet erőinek ebben a döntő ütközetében a halál erőivel szemben, a következővel, és talán a legfontosabbal tudunk együttműködni az élet erőinek oldalán. Ennek a hozzájárulásnak az egyéni környezetünkben, a valós életünk biogenikus, a biogenikus életet generáló ősi erő alapján kell szerveződnie, ami azonnal manifesztálódik az új élő szervezetbe, mivel ez filogenetikailag ősi történelmünkben már több millió évvel ezelőtt egyesült... E könyv célja az, hogy megmutassa, megtanítsa nekünk azt, hogy a 20.század végén kik állnak az Élet és a Halál keresztútján, útmutatást ad, hogyan szervezzük át életünket, mindennapi megélhetésünket, hogyan térjünk át egy kreatív, értelmes útra. Amennyire lehetséges példákon és képzéseken keresztül meg kell értetni mindenkivel, hogy mindnyájan az Univerzum cselekvő és aktív részei vagyunk, és hogy a 20. század végén nem szükségsezrűen lesz mindennek VÉGE!..."
- Edmond Bordeaux Székely

"...Ez a könyv egyszerű, tiszta. Ősi bölcsességeket tartalmaz. A Forrás. Van-e kedve megtapasztalni? Van-e kedve figyelni rá, felfedezni a sokoldalú, és mindennapjainkban fontos, sőt egyre fontosabb útmutatásait a jó barátok és a Mesterek segítségével? Megállhatunk vele egy pillanatra. Csöndes, egyszerű, nagyon erős, bölcs és szeretettel teli simogató kéz az elképzelhetetlenül távoli múltból, ami mégis mindig itt van velünk. Egyre többen figyelnek rá, egyre többen kezdik felfedezni. Lehet bele kapaszkodni, vagy élvezni, amit ad, de akár mi is adhatunk neki. Ez az érzés-áramlat elindult és kisugárzik már a szürke elméletet képviselő tudomány világára is..."
Dr. Jakubovits Edit - orvos-hipnoterapeuta,
a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar mestertanára.

"... Azt, hogy ez a Fény nem hunyt ki, sőt tovább terjedt és Magyarországon is meggyulladt a "jelzőtűz", mi sem bizonyítja ékesebben, mint ennek a könyvnek a megjelenése.
A "Biogenikus élet esszénus útja" egy lámpás a kezünkben, amely megmutatja a kiutat a tévhitek és megtévesztés útvesztőjéből, amelyben szándékosan tartják az emberiséget az egészség és betegség kérdéseiben. Egy világos és a lehető leggyakorlatiasabb útmutató, amely mégis egy nagyon mély, több ezer éves tudáson és bölcsességen nyugszik.
Az igazi változásnak és újjászületésnek mindig az egyén és az önszerveződő kis közösségek szintjéről kell kiindulnia, ez mindig is így volt a világtörténelemben, és most sem lesz másképp. A 'legkisebb fiú' végül eléri célját és Dávid le fogja győzni Góliátot. - Itt az idő!

Dr. Ládi Szabolcs - kutatóorvos
A Szentgyörgyi Albert Nemzetközi Alkalmazott Táplálkozástudományi Intézet Orvosigazgatója

 

 

Tartalomjegyzék: 

Ajánló
Előszó a magyar kiadáshoz
Előszó

I. rész: ESSZÉNUS ÚT

Az esszénusok és tanításaik
Az egyetlen Törvény
Az esszénus Életfa
Esszénus egyesülések
Meditációk délidőben
Nagy szombat
A hétszeres béke
Részletek az "Esszénus Béke Evangéliumból"

II. rész: Biogenikus élet

KRÉDÓ
Miért a biogenikus élet?
Biogenikus élet és a világ
Biogenikus táplálkozás és biogenikus kertészet
Biogenikus élet
Biogenikus lakóépület (BELL)
Biogenikus meditáció
Biogenikus szexuális kiteljesedés
Biogenikus pszichológia és önelemzés
Biogenikus oktatás
Biogenikus akkumulátor komplex mikrokozmosza

Szemelvények:
"Élő ételek" c. könyvből: Zarathusztra kenyér
"Esszénus egyesülés a Végtelennel" c. könyvből: 
a "Nagy  Központi Állomás".

Könyvismertetés