Biogenikus élet esszénus útja

Biogenikus élet esszénus útjaBiogenikus élet esszénus útja

Kiadó: Living Earth - Élő Föld Kft.
Oldalak száma: 256
Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
Súly: 320 gr.
ISBN: 978 963 89410 1 5
Nyelv: Magyar
Kiadás éve: 2012
Fordító: Dr. Szentesy András és Szentesy Zsuzsa
20%
5 650 Ft
4 520 Ft


Személyes átvétel postán szállítás ide: 2 163 Ft
Személyes átvétel a telephelyen szállítás ide: 0 Ft

Preloader

Az ősi bölcsesség, és a modernkori gyakorlat Esszénus Enciklopédiája. Egy mindent magába foglaló útikalauz, a legtökéletesebb életmód mindenoldalú megvalósításához. A Nemzetközi Biogenikus Társaság legfontosabb tankönyve!

"... Soha nem felejtem el, és nem fogom soha elfelejteni Romain Rolland szavait. Amikor a magas jegyenyefák alatt elváltunk, azon a felejthetetlen csodálatos napon Franciaországban: 'Tegyünk félre mindent, ami elválaszt minket, és koncentráljunk azokra a dolgokra, amik egyesítenek bennünket, egyesítsük az Élet erőit a Halál erőivel szemben'..."

"...Mi biogenikusok, az élet erőinek ebben a döntő ütközetében a halál erőivel szemben, a következővel, és talán a legfontosabbal tudunk együttműködni az élet erőinek oldalán. Ennek a hozzájárulásnak az egyéni környezetünkben, a valós életünk biogenikus, a biogenikus életet generáló ősi erő alapján kell szerveződnie, ami azonnal manifesztálódik az új élő szervezetbe, mivel ez filogenetikailag ősi történelmünkben már több millió évvel ezelőtt egyesült... E könyv célja az, hogy megmutassa, megtanítsa nekünk azt, hogy a 20. század végén kik állnak az Élet és a Halál keresztútján, útmutatást ad, hogyan szervezzük át életünket, mindennapi megélhetésünket, hogyan térjünk át egy kreatív, értelmes útra. Amennyire lehetséges példákon és képzéseken keresztül meg kell értetni mindenkivel, hogy mindnyájan az Univerzum cselekvő és aktív részei vagyunk, és hogy a 20. század végén nem szükségszerűen lesz mindennek VÉGE!..."
Edmond Bordeaux Székely

"...Ez a könyv egyszerű, tiszta. Ősi bölcsességeket tartalmaz. A Forrás. Van-e kedve megtapasztalni? Van-e kedve figyelni rá, felfedezni a sokoldalú, és mindennapjainkban fontos, sőt egyre fontosabb útmutatásait a jó barátok és a Mesterek segítségével? Megállhatunk vele egy pillanatra. Csöndes, egyszerű, nagyon erős, bölcs és szeretettel teli simogató kéz az elképzelhetetlenül távoli múltból, ami mégis mindig itt van velünk. Egyre többen figyelnek rá, egyre többen kezdik felfedezni. Lehet bele kapaszkodni, vagy élvezni, amit ad, de akár mi is adhatunk neki. Ez az érzés-áramlat elindult és kisugárzik már a szürke elméletet képviselő tudomány világára is..."
Dr. Jakubovits Edit - orvos-hipnoterapeuta, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar mestertanára

Néhány fejezet cím: Az Esszénusok és tanításaik; Az Esszénus Egyesülések;  Az Esszénus Életfa;  A Hétszeres Béke; A biogenikus élet globális szempontból; Biogenikus táplálkozás és kertészet; Biogenikus lakóhely; Biogenikus meditáció; Biogenikus szexuális kiteljesedés; Biogenikus pszichológia és önelemzés.

A Nemzetközi Biogenikus Társaság legfontosabb tankönyve.

Miért a biogenikus élet?

„Az ókori görög mitológiában a Föld istennőjének, Gaiának a fia Anteus (görög nevén:Antaiosz), legyőzhetetlen erőt kapott szülőanyjától. A mi modern Anteusunk, a 20. század embere, szintén a természet, a Föld Anya gyermeke. A görög legendában Hercules, aki a legerősebb lény a Földön, képtelen volt legyőzni Anteust, mert minden alkalommal, amikor a földre teperte, Anteus az anyjától örökölt erővel újra meg újra szembeszállt a hatalmas Herkulessel. És akárcsak Anteus, mi is mindaddig erősek és legyőzhetetlenek leszünk, ameddig élünk a természet kifogyhatatlan erejével. A legenda folytatásából azt is megtudjuk, hogy Hercules végül is, hogyan akadályozta meg Anteus visszatérését anyjához, a Földhöz; miután legyengítette és megfosztotta a Földtől kapott minden erejétől, már képes volt megfojtani.

Mi is ma mindannyian a 20. század Anteusai vagyunk, vesztes csatát vívunk napjaink örült torzszülöttjével, egy óriási centralizált iparággal (semmi sem számít, legyen az amerikai, német, orosz, japán, teljesen mindegy, csak óriási, központosított és ipari méretű legyen), amelyet megszállt a gonosz, a kapzsiság és a verseny dühös szelleme, és az összes természeti erőforrásainkat föléli. Felelőtlenül elkölti az emberiség vagyonát, mérhetetlen skálán gyártja a romboló, felesleges luxuscikkek végtelen sokaságát, ami által szédítő sebességgel felgyorsítja Földünk légkörének riasztó elszennyeződését, és örökre elpusztítja óceánjainkat, folyóinkat, tavainkat, földjeinket, mezőinket és erdeinket, a bolygónkon több millió évvel ezelőtt teremtett összes életformát – örökre elpusztítja az életünk összes létfontosságú forrásainak ezreit.

Rövid időn belül ez a kielégíthetetlen szörnyek-szörnye, az óriási centralizált ipar, teljesen el fog választani bennünket a természettől, beteríti Föld Anyát, és megfojt minket, vérszegény, gyenge és beteg testünk egy halom bolygóméretű életet pusztító mérgező törmelékhegyen fog hánykolódni.
Reménykedjünk abban, hogy még mindig el tudjuk kerülni Anteus sorsát, és talán az egyesült erőfeszítés által összekovácsolt 20. századi Herculessel, a gigantikus centralizált iparral szemben, ami mohón felfalja bolygónkat, még teremthető egy másik, egy új decentralizált életmód, egy egyszerű, természetes, kreatív, egészséges és tartalmas életforma, ahol egyesíthetjük az élet összes erőit a halál erőivel szemben…”

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.