Biogenikus élet esszénus útja

Biogenikus élet esszénus útjaBiogenikus élet esszénus útja

Kiadó: Living Earth - Élő Föld Kft.
Oldalak száma: 256
Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
Súly: 320 g
ISBN: 978 963 89410 1 5
Nyelv: Magyar
Kiadás éve: 2012
Fordító: Dr. Szentesy András és Szentesy Zsuzsa
10%
3 850 Ft
3 465 Ft


Személyes átvétel postán szállítás ide: 1 680 Ft
Személyes átvétel a telephelyen szállítás ide: 0 Ft

Preloader

Az ősi bölcsesség, és a modernkori gyakorlat Esszénus Enciklopédiája. Egy mindent magába foglaló útikalauz, a legtökéletesebb életmód mindenoldalú megvalósításához. A Nemzetközi Biogenikus Társaság legfontosabb tankönyve!

"... Soha nem felejtem el, és nem fogom soha elfelejteni Romain Rolland szavait. Amikor a magas jegyenyefák alatt elváltunk, azon a felejthetetlen csodálatos napon Franciaországban: 'Tegyünk félre mindent, ami elválaszt minket, és koncentráljunk azokra a dolgokra, amik egyesítenek bennünket, egyesítsük az Élet erőit a Halál erőivel szemben'..."

"...Mi biogenikusok, az élet erőinek ebben a döntő ütközetében a halál erőivel szemben, a következővel, és talán a legfontosabbal tudunk együttműködni az élet erőinek oldalán. Ennek a hozzájárulásnak az egyéni környezetünkben, a valós életünk biogenikus, a biogenikus életet generáló ősi erő alapján kell szerveződnie, ami azonnal manifesztálódik az új élő szervezetbe, mivel ez filogenetikailag ősi történelmünkben már több millió évvel ezelőtt egyesült... E könyv célja az, hogy megmutassa, megtanítsa nekünk azt, hogy a 20. század végén kik állnak az Élet és a Halál keresztútján, útmutatást ad, hogyan szervezzük át életünket, mindennapi megélhetésünket, hogyan térjünk át egy kreatív, értelmes útra. Amennyire lehetséges példákon és képzéseken keresztül meg kell értetni mindenkivel, hogy mindnyájan az Univerzum cselekvő és aktív részei vagyunk, és hogy a 20. század végén nem szükségszerűen lesz mindennek VÉGE!..."
Edmond Bordeaux Székely

"...Ez a könyv egyszerű, tiszta. Ősi bölcsességeket tartalmaz. A Forrás. Van-e kedve megtapasztalni? Van-e kedve figyelni rá, felfedezni a sokoldalú, és mindennapjainkban fontos, sőt egyre fontosabb útmutatásait a jó barátok és a Mesterek segítségével? Megállhatunk vele egy pillanatra. Csöndes, egyszerű, nagyon erős, bölcs és szeretettel teli simogató kéz az elképzelhetetlenül távoli múltból, ami mégis mindig itt van velünk. Egyre többen figyelnek rá, egyre többen kezdik felfedezni. Lehet bele kapaszkodni, vagy élvezni, amit ad, de akár mi is adhatunk neki. Ez az érzés-áramlat elindult és kisugárzik már a szürke elméletet képviselő tudomány világára is..."
Dr. Jakubovits Edit - orvos-hipnoterapeuta, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar mestertanára

Néhány fejezet cím: Az Esszénusok és tanításaik; Az Esszénus Egyesülések;  Az Esszénus Életfa;  A Hétszeres Béke; A biogenikus élet globális szempontból; Biogenikus táplálkozás és kertészet; Biogenikus lakóhely; Biogenikus meditáció; Biogenikus szexuális kiteljesedés; Biogenikus pszichológia és önelemzés.

A Nemzetközi Biogenikus Társaság legfontosabb tankönyve.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.