A kortalan kutatása I.

A kortalan kutatása I.A kortalan kutatása I.

Kiadó: Living Earth - Élő Föld Kft.
Oldalak száma: 256
Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
Súly: 325 gr.
ISBN: 978-963-89410-2-2
Nyelv: Magyar
Kiadás éve: 2013
Fordító: Dr. Szentesy András és Szentesy Zsuzsa
10%
4 500 Ft
4 050 Ft


Személyes átvétel postán szállítás ide: 2 378 Ft
Személyes átvétel a telephelyen szállítás ide: 0 Ft

Preloader

„A kortalan kutatása” Edmond Bordeaux Székely tudományos, irodalmi és gyakorlati tevékenységeinek önéletrajzi szintézise, amely több mint félévszázados munkásságának eredményeit dokumentálja. A trilógia első könyvében a lebilincselő önéletrajzi kalandjait meséli el, a Vatikántól és a Sorbonne-tól, Indián, a Pamír Fennsíkon (a híres hunzák otthona), Közép Afrikán, a Déli-tengereken keresztül Kaliforniáig, Mexikóig, Közép Amerikáig és Kanada Északi Territóriumáig – mindenütt kutatva az örök ifjúság eszenciáját. És ezt a nagyon izgalmas és érdekfeszítő anyagot filozófiai, etnológiai és régészeti kutatási eredmények tarkítják, amelyek mindegyike alapvető gyakorlati jelentőséggel bír.

„Mit mondhatnék az első kötetről: „Szokatlan kalandjaim az öt kontinensen a kortalan kutatásában”? Még akkor is, ha figyelmen kívül hagyjuk a legtöbb lényeges részt, amely ebben a könyvben foglalkozik a filozófiával, néprajzzal és különféle régészeti kutatásokkal, akkor még mindig, több mint húsz érdekfeszítő önéletrajzi novella marad, amely elvezeti az izgatott olvasót a Vatikánon és a Sorbonne-on keresztül, Indián, a Pamír-fennsíkon át Közép-Afrikáig, és a Dél-tengerektől Kaliforniáig, Mexikótól, Közép-Amerika és Kanada Északi territóriumáig – mindenütt kutatva az örök ifjúság eszenciáját.

A második kötet: A Nagy Kísérlet, a halál legyőzése, amely magában véve is megdöbbentő méreteket ölt. A Nagy Kísérlet felöleli a Professzor 33 éven át tartó munkásságát, 123.000 résztvevővel, a szerző által adott 5 600 előadással, mintegy 30 500 egyéni konzultációval, mindezt, több mint 1.200 hektárnyi területen. És a könyvben, teletűzdelve ezzel az elsöprő statisztikával még több lenyűgöző és gondolatébresztő önéletrajzi anyag van, amit most hozott először nyilvánosságra.

A harmadik kötet tartalmazza A Nagy Kísérlet tényszerű, tudományos, forradalmian új eredményeit. Nem fogom megkísérelni a lehetetlent, dióhéjban elmagyarázni az eredeti, úttörő munkáját az ökológia mezőin, az organikus kertészkedést, az élet meghosszabbítását, valamint a betegség és az öregség elkerülését. Ezt egyszerűen csak az Ifjúság kémiájának hívják…” (Részlet az Előszóból)

Ha alkalmazni szeretnéd életedben e félévszázad nagyszerű teljesítményeinek gyakorlati hasznát, ne hagyd ki ezeknek a könyveknek az olvasását. Meg fogják változtatni az életed oly módon, amelyre nem volt képes eddig semmilyen könyv sem, amit valaha olvastál.

Csak egyetlen gyötrő kérdés maradt még bennem, miután megpróbáltam elmerülni ezekben a fantasztikus művekben. Negyven évvel ezelőtt volt, amikor először találkoztam barátommal, Edmond Bordeaux Székellyel. Azt tudtam, hogy én hány éves vagyok, és mindig azt hittem, azt is tudom, hogy ő milyen idős. De megismerve a trilógiából összes kalandjait, teljesítményeit és kreatív eredményeit, elkezdtem morfondírozni, vajon hány száz éve is született?...”
(Előszóból: Martin Temple)

(Rövidesen olvasható lesz A kortalan kutatása c. trilógia második kötete is, A Nagy Kísérlet, a halál legyőzése, egyelőre E-könyvként.)

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.