Meg vagyon írva

Meg Vagyon Írva

Kiadó: Kindler László (magánkiadás)
Oldalak száma: 152
Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
Súly: 190 gr.
ISBN: 0 9689655 0 4
Nyelv: Magyar
Kiadás éve: 2001
Terjeszti: Living Earth Élő Föld Kft.
10%
4 250 Ft
3 825 Ft


Személyes átvétel postán szállítás ide: 2 378 Ft
Személyes átvétel a telephelyen szállítás ide: 0 Ft

Preloader

Ez a nagyszerű könyv két nagyon fontos témával foglalkozik. Az egyik az ARVISURA, amelynek történetei 40 000 éves őstörténetünk eseményeiről szólnak, a másik a Rák- és Baktérítők közötti
övezetben található földrajzi nevek összehasonlítása a még ma is létező hasonmásokkal a történelmi Magyarországon. A címlapon 40 000 évvel ezelőtti őshazánk a Mu föld címere látható.


Ezeket és hasonlóan izgalmas témákat tárgyal a külföldön élő szerző, Kindler László, a Meg vagyon írva c. könyvében, aki Budapesten született, biológus diplomát szerzett, és 1964-ben feleségével Ausztráliába emigrált, majd később Kanadában telepedett le. Első angol nyelvű könyve 1974-ben  New-Yorkban jelent meg, Gods or Humans (Istenek vagy emberek) címen. A szerzőt történelmi vizsgálatai során csak is az igazság megismerésének vágya vezérli, mind a vallások, mind az emberi faj, de különösképpen a magyarság eredetének kutatásában.

 

„Jelen írásom tárgyát az afrikai dogon törzs csillagászati és egyéb ismeretei adják. A dogonok a mai Mali Köztársaság (Afrika) területén élnek, létszámuk mintegy 300 000 körül lehet. Csillagászati ismereteik, saját állításuk szerint 7-10 000 évvel ezelőtti időkre nyúlik vissza. A törzs tagjai írástudatlanok, ismereteik szájhagyományok útján terjedtek, generációkról, generációra, mind a mai napig. Az 1930-as években két francia néprajzkutató kereste fel a dogonokat. Összegyűjtötték legendáikat és egyéb ismereteiket, amelyeket Robert K. G. Temple 1976-ban Londonban megjelent Sirius Mysteri (Szíriusz rejtély) c. könyvében hozott nyilvánosságra.


De miért érdekel mindez bennünket, magyarokat? Azért, mert ezek a legendák egy olyan égitestről szólnak, amely a Magyar Nemzet őstörténelmével is összefügg: a Szíriuszról. Összefügg azzal az
őstörténettel, amely az emberiség legrégebbi kéziratában, a Hun nemzethez tartozó őseink által 40 000 évvel ezelőtt kezdődő események leírásában, az Arvisurában szinte szóról szóra megtalálható.


A dogon legendák szerint:

  • A világegyetemben minden örök mozgásban van.
  • A Föld gömbölyű és forog.
  • A világegyetemben, és még sok más égitesten is van ember, és az olyan, mint a földi ember.
  • A földi ember a Szíriuszbeli emberektől kapta minden tudományát.
  • Az egyik Szíriuszról érkezett szállítóeszközzel valami baj történt, és a benne ülők nem tudtak visszamenni, és itt maradtak a Földön.


De ugyanezen történeteket, sőt még többet is, szinte szóról-szóra megtalálhatunk az Arvisúrában!”

Az Arvisura szerint legelőször 432 000 évvel ezelőtt érkeztek emberek, homo sapiensek a Szíriuszról. Vagyis ettől az időtől kezdve tudtak a Szíriuszbeli emberek arról, hogy a Földön is élnek teljesen
hozzájuk hasonló emberek, homo sapiensek, akik még csak „gyerekkorban” vannak hozzájuk képest…


„És ettől az időtől kezdve, mintegy 40 000 éve vált egyre szorosabbá a két világ embereinek
kapcsolata egymással, amelynek hatására a földi ember értelme rohamosan fejlődésnek indult…

„Mintegy 38 000 évvel ezelőtt alakult ki Ázsiában az Ujgur birodalom, és közel 35 000 éve az
Atlanti-óceánban a Mu földi őshazánkban élő Hun-nemzet vezetése alatt az Atlantiszi-Birodalom. Ezt, a 40 000 évvel ezelőtt elindított békés fejlődési folyamatot szakította meg 12 000 évvel ezelőtt egy természeti csapás, amelyet az emberiség történetében az első nagy katasztrófa néven tartunk nyílván, és amelynek következtében Mu földi őshazánk, a homo sapiensekből álló Hun-nemzet őshazája a Csendes-óceánba süllyedt.

A megmaradt emberiség pedig visszaesett a vadság állapotába, és egymástól elszigetelődve, különböző irányokban fejlődött tovább, mind nyelvében, vallásában, istenhitében, valamint erkölcsi és világszemléletében.

És ekkor, a 12 000 évvel ezelőtti katasztrófa hatására szakadt meg a kapcsolat a Mu-földi Hun Nemzet, az ázsiai Ujgur-Birodalom, az Atlantiszi-Birodalom, és a Szíriuszbeli emberek között…” 

 
Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.