A túlélés titka I.

A túlélés titka I.A túlélés titka I.

Kiadó: Living Earth - Élő Föld Kft.
Oldalak száma: 288
Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
Súly: 360 gr.
ISBN: 963 87 351 1 2
Nyelv: Magyar
Kiadás éve: 2006
Szerző: Dr. Szentesy András és Szentesy Zsuzsa
20%
4 200 Ft
3 360 Ft


Személyes átvétel postán szállítás ide: 2 163 Ft
Személyes átvétel a telephelyen szállítás ide: 0 Ft

Preloader

Ebben a könyvben megismerhetjük mindazokat a szomorú élethelyzeteket, amelyek a szerző életminőségének megromlásához vezethettek, többségében azonban gyógyulásával, egészsége visszaszerzésével és spirituális fejlődésével kapcsolatos legfigyelemreméltóbb tapasztalatait és ismereteit foglalja össze, hitelessé téve alapvető életfilozófiáját, miszerint: „Változtatni soha nem késő - mert mindig van remény!” Továbbá megismerhetjük még, azt a lélegzetelállító spirituális utat is, ami az Esszénus Béke Evangélium első könyvének magyar nyelvű kiadását megelőzte.

Esszénus Béke Evangélium

„Azt már jó ideje tudtuk, hogy nem elég csak testileg, de lelkileg is meg kell tisztulnunk, ahhoz, hogy megszabaduljunk kínzó betegségeinktől. Mert a lelki mérgek (negatív érzelmek) veszedelmesebbek lehetnek, mint egyes kemikáliák. Ennek a lelki méregtelenítésnek a végleges megértéséhez segített bennünket mindaz a tudás, amely Prof. Székely könyveiben oly bőségesen található. Ez is a véletlen műve volt, hogy őt megismertük, amikor egyik barátunk könyvespolcának aljáról előhúzta Az Esszénus Béke Evangélium Első Könyvét, az egyik leggyönyörűbb könyvet, amit valaha olvashattunk. Éppen akkor (1998 tavaszán), amikor arra a legnagyobb szükségünk volt, és amikor annak itt volt az ideje. (Amikor a tanítvány megérik rá, a mester megjelenik, mondja egy hindu bölcsesség.) Arról ugyan meg voltunk győződve, hogy alapvetően jó úton járunk, de valahogy az új életmódunkkal kapcsolatos, meglehetősen vegyes információk sehogyan sem akartak egy kerek egésszé összeállni, valahogy minden egy kicsit a levegőben lógott. Amikor először olvastuk a könyvet, kimondatlanul is megéreztük, hogy ez az igazi tanítás. Bizonyára hasonlót érezhetett Székely professzor is, amikor az arámi ősiratot a Vatikán alatti katakombákban gyertyafény mellett kezdte megérteni.

Jézus eddig számunkra ismeretlen tanításait is tartalmazó, csodálatos könyv teremtett legelőször rendet a fejünkben és lelkünkben. Ezt elolvasva és magunkévá téve, a dolgok szinte azonnal a helyükre kerültek, a puzzle kép összeállt. Ekkor már tudtuk, hogy megtaláltuk a Bölcsek kövét, amivel megszabadíthatjuk magunkat szenvedéseinktől, de nemcsak magunkat, hanem szegény otthoni embertársainkat is! A hiábavaló és illuzórikus történések szinte elviselhetetlen egymásutánisága – amely eddigi életünket jellemezte – az esszénus tanításokban egyszerre csak értelmet kezdtek nyerni, és úgy éreztük készen állunk arra, hogy életünket ennek a tanításnak szenteljük…1998 nyarán elkezdtünk hazai kiadó után kutatni, miután akkor még eszünkbe sem jutott, hogy azt mi is megtehetnénk…Három hétig fogok böjtölni – mondta Zsuzsa –, hogy megtudjam… mi dolgunk nekünk az Esszénus Béke Evangéliummal?... Aztán az utolsó böjti napokban egyszer csak nekem szegezi a kérdést: „Miért nem mi adjuk ki ezt a könyvet?” Mire én: – Miért is ne? – Nem is értem, hogy ez miért nem jutott előbb az eszünkbe!...

„Ez után levelet írtam a Nemzetközi Biogenikus Társaság címére, hogy a magyar kiadáshoz megkérjem a hozzájárulást. A levélben röviden vázoltam szakmai múltamat, és azt is, hogy korábban jó néhány műszaki témájú könyvet már írtam, azonban könyvkiadással még nem foglalkoztam, de meggyőződésem, hogy meg tudnánk oldani a feladatot… Norma Nilsson Székely, a Professzor özvegye és jogutódja, az IBS igazgatója, egy héten belül pozitív választ adott - mondván: Székely professzornak nagy álma teljesült, mert mindig is ilyen magyar kiadóról álmodott, mint amilyenek mi lennénk. (Akkor tudtuk meg, hogy a Professzor már nem él, 1979-ben hunyt el Kanadában.) …”

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.