Szerzői jogvédelem

Kiadói közlemény

Krédó

Deklaráció

Impresszum

Cégünk

Impresszum

Szolgáltató   
Cégnév: Living Earth-Élő Föld Kiadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövid név: Living Earth-Élő Föld Kft.
Ország: Magyarország
Település: Budapest
Székhely: 1215 Budapest, Toldy Ferenc utca 13/B.
Telephely: 2030 Érd, Talabor utca 41.
Alapítva: 1999.12.09.
   
Adószám: 11948537-2-43
Cégjegyzékszám: Cg. 01 09 271319
Bejegyző Bíróság: Fővárosi Bíróság Cégbírósága
Fő tevékenység: 5811 Könyvkiadás
Bankszámlaszám: 11742173-20143479
Kamara: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK)
   
Képviselő: Dr. Szentesi Andrásné
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.livingearth-elofold.hu

Kiadói közlemény

 

1./ Honlapunk jelenleg még fejlesztés alatt áll, ezért minden kedves olvasónktól és vásárlónktól, előre is elnézést szeretnénk kérni, az esetlegesen felmerülő problémákért.
A megrendeléseket, a vásárlásokat, a fizetési és szállítási feltételeket az ÁSZF-ben részletezetteken felül az Így vásárolhatsz címszó alatti: Fizetés, Szállítás, Átvevőhely alatt lehet megtalálni.
A kifogyott, jelenleg nem kapható könyvek, valamint a várható új kiadások előreláthatóan E-könyvek formájában lesznek kaphatók, amelyen még dolgozni kell. Amíg nincsenek E-könyvek, addig az előzőekben leírtak szerint történik a megrendelés és a vásárlás.
Aki a rendeléseket a Honlapról indítja, az megkapja a kedvezményes árak után fizetendő összeget, valamint, ha postai utánvéttel kéri a könyveket, úgy a szállítási költséget is. A megrendelést 2-3 napon belül visszaigazoljuk, ha van telefonszám, akkor azon is, és megbeszéljük a következő lépést.  

2./ Legnagyobb megdöbbenésünkre tapasztalnunk kellett, hogy megkérdezésünk és engedélyünk nélkül a Kiadónk által eddig publikált könyveink közül néhány illegálisan fönn van az interneten, ahonnan különböző honlapok, blogok, stb. szintén illegálisan, a saját témájukat megtámogatva töltögetik le, ajánlgatva a könyveket, hol ingyen, hol pénzért, különböző felhasználásra. Aztán van, aki csak E-könyvként teszi hozzáférhetővé, vagy más valaki a Tudományos Vegetarianizmus c. könyvünk egyik fejezetéből  készített előadásával évek óta fényezi magát a You-Tube-on, így szerezve magának óriási pacientúrát (több mint 56.000 látogató!).  Míg van olyan oldal is, ahol az előadó, a  Természetes és Egészséges Életmód c. könyvünkből összeollózott, és E. B. Székely nevével fémjelzett egynapos előadása keretén belül komoly anyagi bevételre tesz szert. Minden esetben a jogsértések évek óta folytatódnak!!!

A jogsértő oldalak működtetői egyetlen esetben sem kértek tőlünk engedélyt az illegális tevékenységükhöz, egyébként nem is adtunk volna. Néhány esetben Edmond Bordeaux Székely nevét még megemlítik, mintha a könyveket ő adta volna ki magyar nyelven, máshol még azt sem. Az illegálisan feltöltött oldalakon egyetlen esetben sincs megemlítve a forrás, vagyis a magyar fordító és kiadó neve és elérhetősége, miként sehol sem hivatkoznak a www.livingearth-elofold.hu honlapunkra, ahol a könyvekkel kapcsolatos minden információ megtalálható, és ahonnan még a könyveket is kedvezményes áron bárki meg tudja vásárolni, és ahova vagy 300 oldalnyi szöveget is föltettünk, hogy a téma iránt érdeklődök, jobban megértsék a könyvekben lévő tanítások lényegét.  
(jelenleg 24 komoly jogsértéssel van dolgunk!).

A Kiadónk munkáját, vagyis Edmond Bordeaux Székely könyveinek minél több honfitársainkhoz történő eljuttatását tisztességes módon, csak a www.livingearth-elofold.hu honlapunk minél nagyobb körben való terjesztésével, valamint a könyvek megvásárlásával tudják támogatni. Ezúton is hálásan köszönjük mindazok támogatását, akik megvették a könyveket, és ezzel nagyban hozzájárultak eddigi könyvkiadásunkhoz.

Nagyon kérem, hogy tartsák meg a téma tisztaságát, és ne menjenek bele az illegális kalózkodásokba, hozzátéve, hogy a kaloz oldalakkal még sok esetben letölthetik a vírusokat is! Egyébként, aki az illegálisan feltöltött könyveket letölti, az ugyanolyan törvénysértést követ el, mint az, aki feltöltötte! 

Az eddig általunk kiadott összes könyvet elérhető áron a honlapunkról is meg tudják rendelni, vagy megvásárolhatják azon könyvesboltokból, webáruházakból, amelyek tiszteséges úton terjesztik azokat. A Magyar Menedék könyvesbolttal a szerződési viszonyunk 2016 decemberétől megszünt, ezért kérem, hogy akik korábban tőlük szerezték be a könyveinket, azok vagy tőlünk, vagy más tisztességes úton terjesztő webáruházakból vegyék meg a könyveket, vagy a honlapunkon megjelölt könyvesboltoktól, valamint az országban lévő más települések könyvesboltjaiban is keressék a könyveket. Az Önök kezében van a további könyvkiadásunk sorsa!

Az illegális tevékenységnek köszönhetően, a Kiadónk kára sok tízmillió forintban mérhető, és addig nem tudunk új könyvet kiadni, amíg a jogsértéseket a megfelelő fórumokon helyre nem tesszük. A kortalan kutatása második könyve - A halál legyőzése, valamint A kereszténység esszénus eredete c. könyvek le vannak fordítva és kiadás előtt állnak, de a kiadónkat ért dúrva támadásoknak köszönhetően jelenleg ezek kiadásával nem tudunk foglalkozni.

Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét.


Dr. Szentesi Andrásné,
ügyvezető

Budapest: 2021-09-25

Simple Pay

Oldalunk sütiket használ...