Szerzői jogvédelem

Kiadói közlemény

Krédó

Deklaráció

Impresszum

Cégünk

Impresszum

Szolgáltató   
Cégnév: Living Earth-Élő Föld Kiadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövid név: Living Earth-Élő Föld Kft.
Ország: Magyarország
Település: Budapest
Székhely: 1215 Budapest, Toldy Ferenc utca 13/B.
Telephely: 2030 Érd, Talabor utca 41.
Alapítva: 1999.12.09.
   
Adószám: 11948537-2-43
Cégjegyzékszám: Cg. 01 09 271319
Bejegyző Bíróság: Fővárosi Bíróság Cégbírósága
Fő tevékenység: 5811 Könyvkiadás
Bankszámlaszám: 11742173-20143479
Kamara: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK)
   
Képviselő: Dr. Szentesi Andrásné
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.livingearth-elofold.hu

Szerzői jogvédelem

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Hatályos: 2015.07.16), valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Hatályos: 2017.01.01.) 13. §-nak idevonatkozó szövege értelmében, a Living Earth-Élő Föld Kft által kiadott összes könyv és a Honlapunkon található minden anyag, könyvrészlet, előadás, olvasóink és vásárlóink hozzászólása, szerzői jogvédelem alatt áll!

A jogosulatlan felhasználás büntető és polgár jogi következményeket von maga után.

2013. július 1-jén hatályba lépett, a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény Különös Részében nevesített bűncselekmények közül a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozóhatósági jogkörébe utalt bűncselekmények (A Btk. 384. § (1) a) szerint akkor beszélünk „Bitorlásról”, „ha valaki más szellemi alkotását sajátjaként tünteti fel, és ezzel a jogosultnak vagyoni hátrányt okoz;  
(2) E § alkalmazásában szellemi alkotás: a) a szerzői jogi védelem alá tartozó irodalmi, tudományos vagy művészeti alkotás,” Továbbá a „Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése a Btk. 385. § (1) (2) (3) (4) bekezdése értelmében, aki másnak vagy másoknak a szerzői jogról szóló törvény alapján fennálló szerzői vagy ahhoz kapcsolódó jogát vagy jogait vagyoni hátrányt okozva megsérti, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”)

A fentiek értelmében a Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül bármely könyvünk egészét vagy részleteit valamilyen módon (elektronikus- vagy mechanikus-szöveg, beleértve a nyilvános előadást vagy tanfolyamot, a hangos könyvet, bármilyen internetes közlést, a fénymásolást, a rögzítést vagy az információrögzítés bármely formáját) történő feldolgozás, felhasználás és értékesítés (előadás, jegyzet, könyv, stb.) során súlyosan megsérti, azokkal szemben a jövőben, minden előzetes figyelmeztetés nélkül hatósági eljárást fogunk kezdeményezni!

A https://livingearth-elofold.hu honlapon megjelenő információk a Living Earth-Élő Föld Kft. tulajdonát képezik. Az anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú használata engedélyezett. Az itt található anyagokat a látogató nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. A https://livingearth-elofold.hu honlapra való hivatkozás során tilos úgy linket elhelyezni, hogy az valamely más oldal részeként jelenítse azt meg. Minden más esetben az oldalunkra mutató link elhelyezéséhez hozzájárulunk.

A Living Earth-Élő Föld Kft., Dr. Szentesi Andrásné és Józsa Tamás, Professzor Edmond Bordeaux Székely magyar nyelven publikálható összes művének kizárólagos kiadója. Ez a szerződés Norma Jean Nilsson Székellyel, az (IBS) International Biogenic Society vezetőjével 2007. május 29. óta van érvényben, ezt követően a Kanadai Ontario tartományban, 1998. július 9-én Living Earth-Élő Föld S. Corporation néven bejegyzett cégünk jogutódja a Living Earth-Élő Föld Kft. Prof. Dr. Edmond Bordeaux Székely könyveinek magyar nyelvű kiadására kötött Franchise Szerződésünk 1998. július 11. óta van érvényben.  

A kiadó logója
A Living Earth Élő Föld Kiadó Kft. logója a Magyar Szabadalmi Hivatal által 1998. augusztus 18-án bejegyzett Védjegy. A kiadó logójának szimbolikája egy égi jel, amelynek spirituális mondanivalója A túlélés titka első könyvben van részletezve.

Simple Pay

Oldalunk sütiket használ...